Hei vaan. Käyrä on aika alhaalla. Nyt mulla on paha kilpailija. Nimittäin Maarit M. (nimi muutettu). Hän on hirveän muodikas ja kaunis. Ja pitää Heikistä. Sen todistaa asiat:

- Hän istuu voimistelutunnilla Heikin pulpetilla

- Hymyilee hänelle

- Kehuu Heikin töitä hyviksi. (Juuri siksi että pitää Heikistä, eikä siksi että ne olisivat hyviä).

Kun kävelin koulusta kotiin, niin Pekka tuli vastaan ja sanoi (nimeeni liittyvä pilkkarunonpätkä, jota en kirjoita tähän). "Terve!" En virkkanut mitään. Hän sanoi uudestaan terve. En kuitenkaan vastannut sille paskapennulle, kun varsin tulee räkättämään.

Kotona äiti, mummo ja isä rähisivät kun en muistanut mennä apukouluautoon. (en muista enää, miksi minun olisi heidän mielestään pitänyt koulumatkalla mennä kyseiseen autoon, ehkä olisin sillä päässyt aikaisemmin kotiin tai jotain. Ilmeisesti kyseessä on ollut koululta päin tulevan linja-auton aikaisempi vuoro. Oppikoulu oli kirkonkylän keskustassa, ei siis meidän kylällä ja sinne piti mennä linja-autolla).

Erjakin on suuttunut minuun ja kulkee Leenan kanssa. Paras ystävistäni oppikoulussa on Sirpa I, Heikin sisko. Mutta Maaritinpa ei, ähäkutti Maarit! Maailman paras Katri.