Ensi maanantaina tulee valokuvaaja. Pitää sitten tehä oikein hyvä meikki ja pukeutua värikkäästi. Mä aion ostaa ne kuvat, onnistuipa tahi ei.

Muuten syksyn muotivärit ovat viininpunainen ja vihreä. Tarlvitakit tulevat olemaan semmoista paksua pehmeää villakangasta. Ruudullista. Mulla vain on se hölmö polviin asti oleva takki. Nyt on muotia sellainen pituus että yltää helma vähän yli takapuolen. Lyhentäisköhän sen talvitakin. Kun mulla ei kuitenkaan oo rahaa siihen pörröjakkuun.

Mä näin eilen Ilua monta kertaa. Ekaksin heti aamulla tuli käytävällä vastaan. Sitten välitunnilla oli rappusilla kaveriensa kanssa, kun me Paulan kanssa oltiin yhen pylvään luona. Katsoi monta kertaa ja hymyili yhtä aikaa kuin minäkin.

Niillä oli yhtä aikaa tunti lutikalla. Silloinkin katsoi monta kertaa.

Se yksi apukoululainenkin tuli tänään meidän autoon. Oli vähällä myöhästyä. Katsoi muuten yhden kerran.

Linja-autossa Paulan kanssa hohotettiin kauheasti. Kun se vaaleenvihreetakkinen töllöttäjä oli tullu liian lähelle Paulaa kirjastossa. Siitä me keksittiin vaikka mitä ja monesta muustakin. Siitäkin kun Jukka istu meidän takana. Nyt ei se hyvännäkönen menny takimmaiselle penkille kun se oli täynnä lukiolaisia likkoja.