Linja-autossa sinne mentyäni oli vain 2 paikkaa vapaana. Oli paikka erään lihavan pojan vieressä ja toisella puolella yhden kivannäköisen pojan vieressä, jonka vieressä Hilkka kerran istui. Menin lihavan pojan viereen. En ilennyt mennä sen toisen viereen. Kuului hyvä laulukin radiosta: "Rakas enkö pystynyt mihinkään"

Laulutunnilla muistui mieleeni eräs tänä syksynä tapahtunut juttu. Olin nimittäin mummolassa ja istuin vinnillä lehteä lukemassa hämärässä huoneessa. Sitten tuli enoni Reijo (nimi muutettu) toisesta huoneesta siihen huoneeseen missä minä istuin. Lehdessä oli tämmöinen kuva:

1258130372_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reijo näytti tuon elukan kuvaa ja kysyi: Mikä tämä on? Minä sanoin: Se on ainakin elefantti. Reijo sanoi: Eipäs kun norsu! Norsu se on. (vaikka norsu ja elefantti ovat sama asia. En sanonut mitään vaan iskin leikilläni hänelle lehden naamaan ja lähdin alas.

Laulutunnin alussa Anja ja Asta ja Sirpa kirjoittivat taululle Irmeli T. + Martti K. ja piirsivät sydämenkuvan ympärille ja kirjoittivat vielä pari kertaa Martin sukunimen väärin, ennenkuin lopulta meni oikein.