Kiva, kohta on joulu! Mä ja Paula ollaan edelleenkin karamellilakossa. Suklaa ei kuitenkaan kuulu lakkoon, sitä siis saa syödä.

Tänään Teppo katsoi taas, mutta minä käänsin pääni pois. Teppo ja sen kaverit kulki ennen koulun alkua monta kertaa minun ohi. Kerran kuulin heidän mainitsevan jotakin poikien puutyön opettaja J:stä. Tekis se yx (tiedät kyllä kuka) jotakin kepposia tai sanois jotain, tai multa kohta palaa hermot.

Paula keksi muuten Paavolle ja Hannulle hyviä nimiä, esim. Pulla(torttu) ja Pitko, Piirakka ja Lännen Pitkä Makarooni, Käpy ja Oksa. Paula sanoi, että käpy ja oksa kävisivät nimeksi mille paikoille tahansa.

Tepolle kävis kyllä hyvin nimeksi Oksa, kun se toi kerran oksan sisälle. Saaraa se kovin näytti naurattavan. Paula sanoi, että Saara on ihastunut Hannuun. Moiseenkin Pitkoon! Ja oonhan mä nähnyt, kun Saara katsoo niin haikeasti aina Hannua.

Me Paulan kanssa pidetään pikkujoulu ensi sunnuntaina. Me ostetaan 3 lahjaa kumpikin, hintaraja on 3-6 mk (yhteensä). Ja se pikkujoulu pidetään tällä kertaa meillä, koska viime vuonna pidettiin Paulan kotona.

Tänään II A lauloi aamuhartaudessa. Teponkin ääni kuului ihan selvästi. Jotkut II A:n likat oli sanoneet I B:n likoille, että he laulavat siinä aamuhartaudessa hoosianna, Daavidin housut.

Paulan mielestä Kimmo on meidän luokan hyvännäköisin poika.