Moi! Kokeilin tänään salaa voikkatunnin alussa Annan hollannikkaita. Irmeli kokeili Virpin hollannikaita ja Seija myös Annan ja Merjan hollannikkaita. Samoin myös Anja.

Eräällä välitunnilla, kun suomen opettaja ajoi meitä ulos, ihmettelin, miksi Tepon kengät olivat yhä lavuaarin alla, vaikka oli jo välitunti puolivälissä. Anne T. seisoi ovella ja huusi: "K-nenkin ulos! Ala mennä!" oikein vihaisella äänellä. Oli se mennyt kun oli kengät hävinneet.

Kun istuimme ennen opettajan ulosajoa I A:n pöydällä, Irmeli ja minä, Tepon kengät olivat siinä lähellä, Irmeli luki kengistä: "Teppo K." (Tepolla on muuten kumma tapa kirjoittaa nimensä joka paikkaan). Sitten hän sanoi: "Teppo. Voi miten hölmö nimi." Ei minusta Teppo ole hölmö nimi. (On se vähän hölmö). Se on kyllä muuten ihan Tepolle sopiva nimi.

Linja auton odotuspaikalla olessani tuijotin Teppoa. Heti hänkin alkoi tuijottaa silllä "tuimalla katseellaan." Arvelin, että Tepolta on tainnut muutama ruuvi irrota päästä, kun semmosella hienolla puserolla on tämmöisessä pakkasessa. Olihan tuolla kyllä se kirkkaanpunainen paita sen alla. Moi!