Ja taas koulua lauantaina! Teppokin oli tänään koulussa. Oli ostanut uuden takin. Se on vihreä, sellaista ohutta mokkaa. Sitähän minäkin, että ei se Teppo niin vain sairastu.

Voimistelutunnin alussa menimme pesäpallokentälle. Sinne tulivat kuitenkin II A:n pojat ja me B:n tytöt saimme luvan lähteä arvoisan A:n tieltä! Voi p-le, s-tana, kirosi Päivi. Sitten menimme. Meidän olisi pitänyt muka ruveta pelaamaan jalkapalloa poikien kanssa. Minä, Päivi, Merja, Pirkko, Maija ja Kaisu emme suostuneet siihen, vaan menimme puretun aitan raunioille istumaan ja katsomaan peliä. Nauroimme, kun Irmeli juoksi Jarkon perässä ja kun Irmeli ja Asko törmäsivät haarat vastakkain. Päivi kertoi myös Maaritista, Maaritin äiti kuulemma saa ostaa Maaritille hirveästi karamelliä. Maaritilla on ollut kuulemma hemoglobiini 10 ja risat. Eräs opettaja oli sanonut, että sillä II B:llä on sellainen tyttö, jolla silmät muljottaa kuin kuolleella ja eikä se syökään mitään ruokia. Aika osuvasti sanottu Maaritista. Päivi sanoi, että sillähän se ei kasva, kun se polttaa jatkuvasti tupakkaa ja on aina laihdutuskuurilla. Päivillä riitti jatkuvasti nasevaa sanottavaa kaikista pelaajista. Päivistä Ari ja Jukka ovat inhottavia, Irmeli tavoittelee opettajan suosiota, Sirpa pelaa juhlakengissä, Annalla on takapuoli hiekassa...jne. Opettaja sanoi, että jalkapallo on poppia nyt tytöilläkin, kyllähän se onkin, mutta en minä kyllä poikien kanssa rupea pelaamaan, ainakaan meidän luokkalaisten. Hirveetä! Päiväkirja on lopussa. Mutta onhan mulla rahaa. Ostan uuden, kun tämä päiväkirja on täynnä. Moi!

 Ai niin, tosiaan, Teppo heitti liidunpalan Irmelin päälle (en ole varma, heittikö Teppo vai Heimo) ja kun Irmeli sai sen kiinni, hän sanoi: "Voi mikä!" Tepon lempiväri taitaa muuten olla vihreä. Hänellä on vihreä villapaita, pitkikset ja takki. No moi nyt viimeinkin!